Göztepe - Beşiktaş : Besiktas Jk On Twitter Goztepe Maci Kamp Kadromuz Gozvbjk Armandasakli / Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok.. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b).

Dakikada ryan babel , 53. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00.

Kszmwukiso9psm
Kszmwukiso9psm from ortacizgi.com
Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. Dakikada anderson talisca , 47. Spor toto süper lig'in 9.

Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi.

Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. İşte göztepe bjk geniş özeti. Spor toto süper lig'in 9. Majdan, gökhan, kenan, servet, mustafa, cumhur. Göztepe beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Dakikada anderson talisca , 47. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı.

Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig.

Goztepe Besiktas Maci Tekrarlanacak Mi Ridvan Dilmen Acikladi Son Dakika Besiktas Haberleri
Goztepe Besiktas Maci Tekrarlanacak Mi Ridvan Dilmen Acikladi Son Dakika Besiktas Haberleri from iaftm.tmgrup.com.tr
Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. Dakikada ryan babel , 53. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı.

Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak.

Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. 58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38.

Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Beşiktaş, süper lig 'in 11. Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Spor toto süper lig'in 9.

Oa6wlqci1wrivm
Oa6wlqci1wrivm from turkishsuperleague.org
Dakikada anderson talisca , 47. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Majdan, gökhan, kenan, servet, mustafa, cumhur. 58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk.

İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip.

Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Beşiktaş, süper lig 'in 11. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Majdan, gökhan, kenan, servet, mustafa, cumhur. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Göztepe beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Dakikada anderson talisca , 47. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı.